Bild
Nästa artikel
På drift i Norduppland

På drift i Norduppland

Expedition

I USA-klassiker #4 reser vi i en värdigt åldrad Hudson -50 genom trakter som formats av järn.

"Säg hej till Humpe, uppmanar Olle Wilson någonstans i en tirad om radialdäckens kontra diagonaldäckens eventuella förträfflighet.
Resans officiella ändamål är ett däcktest - fast egentligen är det där med däcktest bara ett svepskäl. Det här är en flyktresa. Tro ingenting annat. Vi måste komma bort från staden ett ögonblick. Och vi vet av erfarenhet att det inte finns någonting som kan lägga spretande tankar till ro på samma sätt som att åka bil helt i onödan. Självmedicinering kallas det för i ett helt annat, mer destruktivt sammanhang. Humpe är sannolikt ett effektivt piller."

I senaste numret av USA-klassiker gasar en Ford -32 rod mot en Corvette -63! Gassers röjer loss så det bolmar om det. Självklart finns också allt annat du bara hittar i USA-klassiker som Gunilla Deluxe, västernböcker, fantastiska skyskrapor och de snyggaste bilarna.

Taggar: Reportage

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.